Planering 2021

Tävlingar

Officiella lokala / 1*  och regionala / 2* tävlingar

2 maj - regional 2* dressyrtävling för häst.
6 juni - lokal / 1* och regional / 2* hoppning för häst

Höstens tävlingar är inte fastställda ännu.

Länk till våra tävlingar i TDB

Pay & Ride/Jump
1 maj -  dressyr för häst och ponny

Klubbtävlingar
Vi kommer under året att anordna klubbtävlingar i hoppning och dressyr som är öppna för ridskoleryttare och för medlem med egen häst.  En träningstävling för dig som precis ska börja tävla, som har en ung häst som behöver tävlingsrutin eller för dig som behöver träna nerverna. Du rider under tävlingslika former. Inga rosetter eller hederspriser delas ut.

KM i hoppning
KM i dressyr

Dessutom tillkommer våra debutanttävlingar  som anordnas inom ramen för ridskoleverksamheten men som också är öppna för klubbens medlemmar med egen häst. Håll utkik efter:

Påskhoppet
Påskdressyren
Haloweendressyren
Debutanthoppning
Maskeradhoppning - Nyårsaftonens förmiddag

Övriga tävlingar:
Föreningen är vissa år med i Ponny- och Stockholmscupen i både dressyr och hoppning som är ett samarrangemang mellan ridskolor för ridskoleryttare.

Vill du som är ridskoleryttare börja tävla?
Prata med din ridlärarare så hjälper hon dig med hur du kan börja eller gå vidare.

Uppdaterad: 20 JAN 2018 15:32