Hoppa till sidans innehåll

Presentation av Styrelsen


 

 

Anette Räntilä

Jag har ridit på ridskolan sedan 1990-talet och har trivts bra hela tiden. Jag rider på måndag- och fredagkvällar samt nu också i den nystartade WE-gruppen varannan söndag. 

Föreningsliv är något som ligger mig varmt om hjärtat och jag har varit kassör i idrottsföreningar i många år. Jag är ny i styrelsen i UBRF 2019, och nu ser jag fram emot att ta del i det viktiga arbetet med ridskolans ekonomi. Jag bor i Kungsängen och jobbar som konsult inom ekonomiområdet. 


 

Nadja Bellander

Började rida på ridskola som 8-åring, tävlade hoppning och dressyr. Gled över till galoppsporten i tonåren men lämnade aldrig ridsporten helt utan fortsatte att tävla lätta klasser med ex-galoppörer. Driver firman Belldale Racing School som tränar och föder upp galopphästar och utbildar tränare och ryttare för galoppsporten. Har numera professionell tränarlicens på galoppen och driver Stall 25 på Bro Park. Arbetar även åt Svensk Galopp, bland annat med att producera tävlingsprogram.

Kommer från Täby/Vallentuna och flyttade till Bro när galoppen kom hit. Medlem i UBRF sedan 2017 och har två hästar hos Stall Prästtorp intill ridskolan. Tävlar dressyr med egenuppfödda halvblodet Regaliz (e Weltman u No Worries xx). Är rutinerad föreningsaktiv och bland annat även sekreterare i Svenska Fullblodsavelsföreningen. Valdes in i UBRF:s styrelse nu 2019 och ser fram emot att åter komma närmare ridskolans värld och kanske kunna tillföra nya idéer och infallsvinklar. 


 Birgitta Glass

 

Jag har varit elev på ridskolan under många år, sedan början eller mitten av 90-talet, tror jag. Min ridkarriär började hemma hos morfar i hans ladugård. Han hade nämligen ett par ponnyer installade som jag fick sitta på och promenera runt på. Det är lika roligt nu som då.

Jag bor i Kallhäll med mina två tonårspojkar, som för övrigt också red på ridskolan fram till förra sommaren då andra intressen tog över.

Det härliga med hästar och ridning är att det kan passa alla oavsett ålder, kön, fysisk eller psykisk förmåga.


 

Helena Battersby

 

Jag har varit med i UBRF sedan tidigt 2000-tal och rider förnärvarande i tre grupper. Jag har också lite försiktigt börjat att rida tävlingar i dressyr (debutanter mest). Jobbar som administratör på en frivillig försvarsorganisation med har också en egen verksamhet som funktionsmedicinsk terapeut och kostrådgivare på fritiden. Jag är också gruppträningsledare för Gymmix Upplands-Bro där jag 2 ggr i veckan tränar seniorer.

För mig är det viktigt att hästarna mår bra och sköts på så bra sätt som möjligt, och vi har jättefina hästar, men stämningen i stallet betyder så otroligt mycket för hur ridskolan upplevs. Att kunna bidra i styrelsearbetet till att upprätthålla den fina kamratskap vi har ser jag fram mot. Jag själv är en sådan ryttare som inte hade ridit idag om det inte hade varit för all hjälp och stöd jag har fått av andra medlemmar och personal under årens lopp. 


Lars Tillhammar

Började rida lektion på ridskolan 1986 och hängt kring klubben sen dess. Började med en lektion i veckan för att sedan gå upp till två gånger i veckan vilket blev ett lyft. Tiden gick och jag blev med medryttarhäst utanför Bålsta. Då blev det ännu fler dagar ridning - för inte ville jag sluta i min grupp på Onsdagar och det trevliga fikat vi hade efter lektionen varje vecka :-) Med hästen Diamant blev det lite hopptävlingar men ingen av oss var någon riktig stjärna men roligt hade vi. Ridning i all ära men jag halkade över i sportkörning med först Agnetas häst Lowisa och sedan med Elisabets och min häst Toppen. En härlig fartfylld del av ridsporten. Två döttrar har Elisabet och jag som båda tränar och tävlar med hästar.

Föreningsaktiv har jag varit hela livet och vill dela med mej av den glädje gemenskap ger. Framöver vill jag hitta nya former där du som medlem kan bli mer delaktig på ett sätt passar just dej, Ridsport är en ovanlig sport där gamla och unga, tjejer och killar möts i föreningen, på träning och tävling runt det gemensamma intresset runt hästen som både djur och kamrat.

Uppdaterad: 22 MAR 2020 13:34
Epost: Adressen Gömd

Har du problem med att logga in så läs  vår Frågor och Svarsida.


 

 

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor. Lägg till Upplands-Bro Ryttarförening som din förening. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favoritklubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 


Postadress:
Upplands Bro RF - Ridsport
Husbyvägen 1 A
19791 Bro

Kontakt:
Tel: 0858246635
E-post: This is a mailto link