Presentationer

Hej!

Mitt namn är Michaela och jag är född 2004.
Jag blev invald i USEKs styrelse 2019. I januari 2022 blev jag vald till ordförande vilket gör att min roll i USEK idag är ordförande samt skötaransvarig. Jag tycker det är väldigt kul att få vara en del av USEKs styrelse och främst alla aktiviteter vi gör.
Min favoritaktivitet att hålla måste nog vara övernattningen. Jag är i stallet varje tisdag och torsdag, men ni kommer säkert se mig i stallet andra dagar också.
Mina favorit häst i stallet är Hamilton, anledningen till att han är en sån stor favorit från min sida är på grund av hans positiva inställning till allt, men också hans härliga personlighet.
När jag inte är i stallet så brukar jag vara med kompisar, eller plugga.

Kassör

Hejsan, jag heter Linnea och är 19 år gammal.
Jag har blev invald i styrelsen 2016. Min roll i styrelsen just nu är att ta hand om våran ekonomi samt att fixa alla lappar som sätts upp inför aktiviteter. När jag inte jobbar är jag med kompisar och fixar med usek såklart. Just nu har jag inte riktigt lika mycket tid att vara i stallet men är där så ofta jag hinner.
Min favorithäst är Flash.

Vice ordförande och sekreterare

Hej hej!

Mitt namn är Tindra Halén Nelin och jag är född 2005. Jag har ridit på Ubrf sedan vintern 2017 och innan dess red jag på en annan ridskola.
Våren 2020 blev jag invald i Usek och fick då rollen som vice sekreterare.
Året efter blev jag vald som sekreterare och i år sitter jag som både sekreterare och vice ordförande. I min roll som sekreterare antecknar jag allt vi diskuterar och beslutar på våra möten samt ser till att det skickas ut.
I min roll som vice ordförande hjälper jag Michaela i hennes arbete samt hoppar in om hon inte kan närvara.
I nuläget är jag i stallet varje tisdag och torsdag och när jag inte är i stallet pluggar jag. Min favorithäst är utan tvekan Kay och min favoritponny är Mac Kenzie! Kay gör mig alltid på bra humör och ställer snällt upp på både hoppning och dressyr. Och kolla bara på Mac Kenzies små öron och snälla ögon och försök övertala mig om att han inte är bäst.. Ps. det går inte = D
Ds.

Hej, jag heter Nova.

Jag är född 2007 och har varit med i Usek i 2 år. Min roll i usek är att jag har koll på mejlen och kollar nyheter som kan påverka ungdomssektionen, jag sitter även med på stora styrelsens möten tillsammans med Michaela. Jag är i stallet på tisdagar och onsdagar, när jag inte är i stallet gillar jag att läsa och lyssna på musik.

Jag heter Ellen och fyller 16 år i augusti. Våren 2020 gick jag
med i USEK. Förutom USEKs aktiviteter är jag i stallet på fredagar, varannan lördag och varannan tisdag. Min favorit häst i stallet är Westie men mina favorit hästar att rida är nog Valborg eller Crokino. På fritiden brukar jag vara i skolan, i kyrkan och med mina vänner.

Hej!

Jag heter Angelina och är 15 år. Jag blev invald i styrelsen 2020 och mina roller är skötaransvarig och informatör.
På fritiden är jag med kompisar och pluggar. Ni kan se mig i stallet på fredagar.

Jag heter Lovisa och jag är 15 år. jag gick med i USEK årsskiftet
2019-2020 och min roll är vice sekreterare. De dagar jag är i stallet är tisdagar och fredagar, men du kommer säkert kunna se mig under helgen också.

Hej!

Jag heter Mindra Filipson och jag är 12 år men fyller 13 i juli.
På fritiden är jag med kompisar eller i stallet. Min roll i usek är att jag tillsammans med Michaela och Angelina är skötaransvarig. Jag är den som är nyast i USEK och gick med i januari 2022. Min favorithäst i stallet är Replay och i stallet är jag tisdagar, onsdagar, lördagar och ibland söndagar. Men det hade ej förvånat mig om det blir fler dagar.