Aktiviteter

Här lägger vi upp terminsplaneringar och kort information om våra kommande aktiviteter.

OBS! Vi tar endast emot swish-betalningar under aktiviteterna.

Detta är ungdomssektionens swishnummer: 123-525 03 29

För mer närmare information, håll koll på U-seks anslagstavla i gamla entrén, på disken i nya entrén och på whiteboardtavlan som sitter på Mc Kenzies box vägg direkt utanför sadelkammaren i stallet!

Terminsplanering, vårtermin 2022:

Rykttävling
Måndag 11/4 13.00 ordnar vi rykttävling med priser till de som får sin häst så fin som möjligt. Kostnad för att vara med är 10:-

Anmäl dig på USEKs tavla i gamla entren.

Välkomna!

Äggsafari
Torsdag 14/4 blir det äggsafari.

Ponnyrundor:

Alla barn mellan 1 och 7 år som vill testa på ridning är mycket välkomna förbi stallet alla söndagar på ojämna veckor mellan kl. 13.00-14.00, ingen föranmälan krävs. Pris 20kr/ runda.

Följ vår instagram ubrf_usek för mer information kring aktiviteter och mysiga bilder på hästarna.

Välkommen till vår shop!

Stöd oss i Upplandsbro Ryttarförening Ungdomsektionen genom att köpa strumpor, underkläder, träningskläder, kryddor, hemprodukter och praktiska basplagg. Pengarna vi tjänar kommer att användas till att uppfylla våra mål och drömmar. Tack!

Klicka på länken nedan så kommer du till sidan.

Uppdaterad: 17 JAN 2018 12:21 Skribent: Elsa Lundberg