Hoppa till sidans innehåll

RIDSKOLA


UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING HAR RIDNING FÖR ALLA! 

PONNYRUNDOR - en kortare runda för att prova på för mindre barn. Söndagar ojämna veckor, 13.00-14.00. Ingen föranmälan krävs. Pris 20: - /runda. 
Swishas på plats till Ungdomssektionen. 

LEDLEKTIONER - för barn som under året fyller 6 år. Söndagar ojämna veckor kl. 14.00 och 14.30 (30 min). Föranmälan krävs. Pris 165:- Anmäl på telefon 0858246635 

HÄSTLEKIS – för barn som under året fyller minst 6 år. Torsdagar 17.15-18.00, vi startar regelbundet kurser. Barnen får lära sig att vara i stallet och på ett säkert sätt umgås med hästarna. Teori, lek, aktiviteter och eventuellt lite ridning ingår. 

FÖR ALLA! 

Vi har ströplatser för barn, ungdomar och vuxna i befintliga grupper på olika nivåer från nybörjare till rutinerade ryttare. 

Vi har även träningsgrupper i dressyr, hoppning och WE för dig som vill satsa mer på din ridning. Då rider du fler gånger i veckan för att utvecklas snabbare. 

Vi erbjuder även grupper dagtid, i lägre tempo, ridning för skolklasser, företagsridning med mera. 

KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG VIDARE! 

Ring 0858246635 vardagar 12.30-13.30 eller mejla till This is a mailto link

Varmt välkommen!

Personalen på Upplands-Bro Ryttarförening


 

Vår vision är att ridskolan ska vara en plats där barn, ungdomar och vuxna kan umgås, lära och växa tillsammans i ett gemensamt hästintresse - en plats där alla har lika möjligheter till en meningsfylld fritidssysselsättning.

Välkommen till ridskolan är ett häfte från Svenska Ridsportsförbundet om ridskolor och hästsporten som du kan läsa på webben. I foldern finns tips och tänkvärda fakta för alla som är nya i stallet. 

Välkommen till ridskolan

Uppdaterad: 23 JAN 2018 23:47 Skribent: Charlotte Såndberg

Har du problem med att logga in så läs  vår Frågor och Svarsida.


 

 

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor. Lägg till Upplands-Bro Ryttarförening som din förening. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favoritklubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 


Postadress:
Upplands Bro RF - Ridsport
Husbyvägen 1 A
19791 Bro

Kontakt:
Tel: 0858246635
E-post: This is a mailto link