Hoppträning för Lotta Björe

11 JAN 2015 22:05
Upplands-Bro Ryttarförenings privatsektion i samarbete med Charlotte by horse arrangerar hoppträning på Stall Aspvik för Lotta Björe den 26 januari och den 23 mars.
  • Skapad: 11 JAN 2015 22:05

Anmälan görs till This is a mailto link

Första grupp kl 15.30. Max 6 ekipage per grupp. Varje grupp tränar i 1,5 tim. Pris/trningstillfälle 700kr för medlemmar i Upplands-Bro Ryttarförening, 800kr för ej medlem. Ridhusavgift (100 kr) tillkommer om du ej har ridhuskort på Stall Aspvik. De som vill träna vid båda tillfällena har företräde.