Vi ställer in Inspirationsveckan.

19 MAR 2020 12:42
På grund av läget med Covid-19 försöker vi bidra med det vi kan göra för att undvika smittspridning. De kommande veckornas teori ställs därför in. Alla grupper rider istället som vanligt.
  • Uppdaterad: 19 MAR 2020 12:42

När man rider har man naturligt avstånd mellan individer. Tänk för övrigt på alla andra råd: stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, rör inte ansiktet, hosta/nys i armvecket och var rädda om varandra.

Vi håller oss uppdaterade och följer de anvisningar som ges. Att kunna få komma till stallet är nog än mer värdefullt i oroliga tider.

Sprid informationen till dina ridkompisar.

De ridgrupper som skulle ha ridit pga strömavbrott mm kontaktar vi separat.