Foto: Lars Tillhammar KM Hoppning 2012

Vi söker funktionärer till 4 oktober

25 AUG 2020 16:10
Den 4 oktober är det äntligen dags för UBRF att anordna en lokal hopptävling igen.
  • Uppdaterad: 25 AUG 2020 16:10

Det kommer vara två klasser för häst på förmiddagen och två klasser för ponny på eftermiddagen. Ingen publik kommer bjudas in utan tävlingsekipagen får enbart ha med sig 1-2 personer per ekipage.
Vi söker till denna tävling funktionärer till olika uppdrag. På hemsidan: https://www.upplandsbroryttarforening.se/tavling/attvarafunktionarpatavlinghosubrf/
kan du läsa om vad det innebär att vara funktionär!
Man kan hjälpa till hela dagen eller förmiddag/eftermiddag!
Om du är intresserad så mejla till:
This is a mailto link eller skriv till Camilla Ett på Fb.
Mer info kommer vartefter upp här i gruppen!
Vi ser fram emot att få ha Dig som funktionär på våran lokala hopptävling
Vänliga hälsningar,
Tävlingsgruppen