Foto: Ewa Lundgren

Trevlig sommar!

23 JUN 2022 15:52
Nu är hästarna på välförtjänt sommarbete och stallet är stängt.
  • Skapad: 23 JUN 2022 15:52

Personalen gär på semester vartefter och vi blir svåra att nå. Hästarna kommer hem 1+2 augusti och då finns vi såklart på plats igen.

Vi vill tacka er alla för det här året och önskar er en fin sommar.

Är du under 18 låter du bli att gå in i sommarhagen, är du över och van får du titta på hästarna men på håll. Respektera hästarnas semester och låt dom vara ifred. Skulle du se någon skada så ring 0858246635.

Varmt välkomna i augusti!

Ps. Finns lite ströplatser kvar på sommarkurserna. Boka via MinRidskola.