Sommarlov!

18 JUN 2020 12:21
Tack för den här terminen och varmt välkomna tillbaka efter sommaren.
  • Skapad: 18 JUN 2020 12:21

Nu är hästarna på betet och snart är stallet rent. Vi vill tacka er alla för den här speciella terminen och för allt ni hjälpt till med under våren, ingen nämnd och ingen glömd.

Det finns lite personal på plats vecka 26 sedan är det stängt. Du kan mejla men får vänta lite på svar tills vi är tillbaka igen efter semestrarna.

Om något har hänt hästarna på betet ringer du 0858246635 så kommer du till den som har hästvakten.

Vi har kurser från 25/7 och höstterminen startar måndag 3/8.

Foto: Ida-Maria Purolainen