Regler för filmer/bilder på ridskolan.

09 SEP 2022 09:49
Visst är det roligt att filma sig själv och sin häst för att sedan lägga ut på sociala medier!
  • Uppdaterad: 09 SEP 2022 09:49

Men alla vill inte bli filmade och vi behöver tänka på alla våra kompisar på ridskolan.

Film:

Det är ok att filma för eget bruk, inga filmer läggs ut på sociala medier.

Filma då endast den ryttare som bett om att bli filmad och gärna med hans eller hennes telefon.

Bilder:

Det är okej att ta bilder på sig själv och sin häst före eller efter sitt ridpass.

Dessa bilder får ni gärna lägga ut på sociala medier.

Tack för visad förståelse!

Här finns en gratis digital utbildning,anordnad av Stockholms läns Ridsportförbund, för oss vuxna som bryr oss om vad de unga träffar på ute på nätet.

Klicka här för att läsa mer om utbildningen samt anmäla dig.