Med tanke på de rådande omständigheterna gällande Covid-19.

30 OKT 2020 12:59
  • Skapad: 30 OKT 2020 12:59

Ridskolans lektionsverksamhet kommer att fortgå för alla ålderskategorier.

Det som kommer att ändras för att minska smittspridning är följande:

• Närvarolistan sätts upp i stallet, där ser du vem du ska rida, pricka ej av dig med penna.
  • Receptionen stängs tillsvidare.
  • Inför knattegrupper och ledlektioner kommer ponnyerna att vara uppsadlade och tränsade.
  • Inget ombyte får ske i omklädningsrummen. Byt om hemma. Skor är ok att byta vid ditt skåp. Endast en och en i rummen om ni byter skor vid samma tid.
  • Cafeterian stängd tillsvidare.
  • Var noga med att hålla avstånd från icke familjemedlemmar. Vid behov av hjälp från stallpersonal eller instruktör med att tex göra iordning häst, kliv själv åt sidan/ ur boxen. Endast en person i boxen åt gången.
  • Tvätta händerna, håll avstånd, håll ut och var rädda om varandra.

Och som innan gäller tidsplanen:

• Ankomst tidigast 1 timme innan ridpass, hemfärd 30 min efter. Gäller ALLA.
  • Skötare får sköta sin häst / ponny på sin skötdag max 1 timme. Inget ”häng” i stall och sadelkammare.

Var bara här om du är frisk, barn har med sig högst en person och vuxna åker hit själva.

Vi längtar dock tills allt blir som det ska och vi kan hänga, sköta, rida, pyssla och umgås tillsamman i grupp!

Varma hälsningar från personalen på ridskolan !