Jobba i stallet?

04 FEB 2020 15:39
Vi söker en eller flera som vill arbeta extra i stallet på helgerna.
  • Skapad: 04 FEB 2020 15:39

Flera personer i vår duktiga personalgrupp studerar vidare och börjar nu flyga ut mot nya utmaningar. Vi behöver därför lite nya medarbetare.

Du ska vara minst 18 år, ha ordentligt hästvana - gärna gått någon hästlinje eller vara diplomerad hästskötare. Du är pålitlig, stark och tycker både om hästar och människor.

Lön enligt avtal. Intresserad? Kontakta Ridskolechef Åsa Torninger, This is a mailto link