Inspirationsföreläsning med Lotta Wanning

06 MAJ 2021 14:33
Vill du bli inspirerad och få hjälp med den mentala biten? Anmäl dig till UBRFs föreläsning med coachen, inspiratören, ridläraren och tränaren Lotta Wanning. Föreläsningen är digital söndagen den 23/5 klockan 10.30-12.00.
  • Uppdaterad: 06 MAJ 2021 14:33

När: Söndag 23/5
Tid: 10.30 – 12.00
Var: Digitalt via länk som fås via mail.
Kostnad: Gratis för medlemmar , 150 kr för ickemedlemmar .
Anmälan: Via min ridskola här på hemsidan. Ickemedlemmar anmäler till Åsa på This is a mailto link . Sista anmälningsdag lördag 22/5 kl 14.00.

En generell inspirationsföreläsning i ämnet mental träning.

Vad är idrottspsykologi/mentala processer och vad kan påverka min prestation?

• Hur skiljer jag på person & prestation?
  • Vad är motivation & hur motiveras jag?
  • Hur sätter man mål?
  • Olika mentala modeller