Hjälp oss att röja ur det sista ur gamla stallet!

11 JUN 2020 17:36
Vi behöver köra ett till sista ryck lördag 13/6 från 09.30. All hjälp tas tacksamt emot.
  • Skapad: 11 JUN 2020 17:36

Du vixna som rider på lördagen kanske kan komma en timme tidagare eller stanna kvar en stund efter ditt pass? Eller så tar du en sväng och hjälper till valfri tid under dagen. Mejla This is a mailto link om du kan hjälpa oss. Mer info från tidigare inlägg:  https://www.upplandsbroryttarforening.se/Nyheter/kanduhjalpatillatttommagamlastallet/