Funktionärsuppdrag för lektionsryttare som tävlar lördag söndag

26 MAJ 2022 20:16
Här kommer helgens funktionärs uppdrag.
  • Skapad: 26 MAJ 2022 20:16

Kom ihåg att du som tävlar lektionshäst/ponny också som vanligt har ett funktionärsuppdrag som vanligt.

Under fliken tävling kan du läsa att "Du ska även ställa upp som funktionär i lika många funktionärsuppdrag som starter. Uppdraget kan göras på samma tävling som du tävlar eller vid ett annat tävlingstillfälle."

Alla som tävlar lördag/söndag har pass företrädelsevis då på den dagen de inte tävlar. Eventuelle förhinder eller önskemål om byte av dag meddelas mig per sms 0704381661 snarast 😊

De som behöver specialkost måste också meddela det

Här kan du läsa vilket uppdrag du har.

Skribent: Lars Tillhammar