Fixardag vid stallet söndag 30 maj

18 MAJ 2021 14:11
30 maj ska vi städa, fixa och göra fint runt stallet. Vi samlas 9.00 vid karantänsstallet. Hoppas ni vill vara med och hjälpa till!
  • Skapad: 18 MAJ 2021 14:11

Det som behöver göras är, bland annat:

* Röja för en ny liten hage vid karantänstallet – här behövs både muskler och idéer.

* Fixa runt skrittmaskinen – staketet behöver stabiliseras, grus behöver skottas och det behöver röjas gräs och sly.

* Det ska krattas, köras med grästrimmer, pyntas vid entréerna och annat trädgårdsfix.

* Dessutom finns det gamla bommar och annat skrot som ska köras till tippen.

Eftersom det inte finns så mycket verktyg på ridskolan är det bra om ni kan ta med vad ni har.

Det som behövs är tex skruvdragare, såg (tigersåg), krattor, sekatör, fönsterputsgrejer eller vad ni kan tänkas ha och behövas.

Grästrimmer och gräsklippare finns på ridskolan.

Det är ju ganska stora ytor, så vi bör kunna hålla Coronasäkert avstånd.

Anmäl er via min ridskola här på hemsidan och skriv vad ni vill hjälpa till med och vilka verktyg ni kan ta med er.

Frågor: This is a mailto link

Vi håller på mellan 9.00 -14.00 och vi bjuder på korv och dricka vid lunchtid.

Välkomna önskar Fixargruppen /

Birgitta Glass, Mia Thundahl, Malin Arknell, Magnus Dufva, Mikaela Barklund, Linnea Stangrund, Åsa Torninger