Fira Lucia med oss på Upplands-Bro Ryttarförening!

06 DEC 2021 20:03
Söndagen 12 december kl 10.00 -- vaccinationsbevis krävs för alla som är 18 år eller äldre
  • Uppdaterad: 06 DEC 2021 20:03

Söndagen 12 december kl 10.00 blir det luciatåg till häst i ridhuset. Ungdomssektionen sjunger och rider in i ridhuset till häst . Det blir även en Luciakadrilj till musik.

Cafeterian håller öppet från 9.00-15.30 med massa juliga godsaker.

Ingen föranmälan krävs , däremot krävs vaccinationsbevis för alla som är 18 år eller äldre. Är du fullvaccinerad kan du hämta ditt bevis kostnadsfritt på www.covidbevis.se.

Tänk på att hålla avstånd till varandra.

Varmt välkomna

Önskar Usek & personalen