Foto: Viktor Dahllof

Betssläppet 2020

04 JUN 2020 15:21
Vi vet att många uppskattar att få se när hästarna släpps ut på bete och sin välförtjänta semester. I år går det tyvärr inte att ha öppet släpp på grund av läget med Corona. Vi måste alla fortsatt ta ansvar och undvika att samlas på samma ställe.
  • Skapad: 04 JUN 2020 15:21

Vi ska försöka livesända släppet om vi får till det. Har du möjlighet att hjälpa oss med det får du gärna höra av dig.

Vi hoppas verkligen att alla respekterar vår vädjan om att stanna hemma i år. Vi får istället njuta av att hästarna får en skön sommar.

Tack på förhand!