#visparkarbakut

30 NOV 2017 15:45
Föreningen ska vara en trygg plats för alla att vistas på, vilket inkluderar både personal och elever/medlemmar samt gäster.
  • Skapad: 30 NOV 2017 15:45

Vi har en affärs- och utarbetad krisplan där vi tar upp säkerhet och trygghet. Men i spåren av det som nu händer med #metoo kommer vi att skyndsamt bli ännu tydligare i vårt arbete mot mobbing och kränkande/olämpligt beteende. Under tiden så poängterar vi att det självklart är nolltollerans som gäller.

Skulle du råka ut för något så kontaktar du omedelbart ridskolechefen och/eller föreningens orförande som är skyldiga att agera.