Vill du rida fler gånger i veckan eller kanske byta grupp?

13 MAJ 2020 15:34
För att kunna planera hösten är det bra om du snarast meddelar oss önskemål om byte av ridgrupp mm.
  • Skapad: 13 MAJ 2020 15:34

Vi planerar nu höstens ridning samt fakturerar den i slutet av maj. Därför är det bra om så mycket som möjligt är rätt. Du kanske vill rida fler gånger i veckan, byta grupp eller ska göra ett uppehåll. Prata med din ridlärare, ring på teltiden eller mejla This is a mailto link

Tack för hjälpen.