Vill du jobba hos oss?

18 AUG 2017 12:27
Vi söker dig ridlärare som vill arbeta hos oss en kväll i veckan, eventuellt mer.
  • Skapad: 18 AUG 2017 12:27

Vi är en stabil, erfaren personalgrupp och välkomnar nu dig till vår grupp. Vi har isolerat ridhus med bra belysning, ett sprillans nytt stall och utemiljö med bra funktion. Vi är utvalda  till Årets Hästarbetsplats 2017 och försöker vara en bra plats för alla; hästar, personal och alla besökare.

Om du; har utbildning, tycker om att undervisa och är serviceinriktad, vill vara en lagspelare, så hoppas vi att du hör av dig snarast.

Kontakta Agneta Dahllöf This is a mailto link eller 070 577 22 29