Hoppa till sidans innehåll

Vill du börja rida?

29 OKT 2020 12:37
  • Skapad: 29 OKT 2020 12:37

Om du är barn eller ungdom med viss ridvana kan vi ha plats hos oss. På eftermiddagarna samt på helgen kan vi ha ströplatser för dig som rider ponny och kan skritta, trava samt galoppera lite. Vi erbjuder välutbildad och mycket erfaren personal. Du har fast plats i en grupp och skulle du inte kunna ett pass har du möjlighet att försöka byta eller sälja din lektion.

För dig som är vuxen och rider häst kan det finnas lediga platser på vår Drop-In ridning samt förmiddagsgrupperna: måndag, onsdag och fredag.

Vill du veta mer så kontakta oss på This is a mailto link eller ring 0858246635 på telefontiden 12.30-13.30 på vardagar. Du kan även hitta mycket information på vår hemsida www.ubrf.se

Varmt välkomna!

Skribent: Agneta Dahllöf
E-post: Adressen Gömd

Har du problem med att logga in så läs  vår Frågor och Svarsida.


 

 

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor. Lägg till Upplands-Bro Ryttarförening som din förening. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favoritklubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 


Postadress:
Upplands Bro RF - Ridsport
Husbyvägen 1 A
19791 Bro

Kontakt:
Tel: 0858246635
E-post: This is a mailto link