Ridskolan är öppen men vi tränar säkert

27 MAR 2020 16:29
Du kan fortfarande rida som vanligt men vi måsta alla hjälpas åt att minimera smittspridning.
  • Skapad: 27 MAR 2020 16:29

Följ därför alla råd som ges. Mer info, klicka på länken.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/mars/trana-garna-men-gor-det-sakert/Mer tips om att träna säkert.

Undvik att samlas i entrén, sadelkammaren och liknande. Ha alltid en hästlängds avstånd. Nu kanske du heller inte ska "hänga" på ridskolan i flera timmar, utan var här i samband med din ridning eller när du sköter din häst.

Vi hjälps åt och är rädda om varandra.