Problemen med minridskola är nog löst nu

17 MAJ 2017 11:04
Problemen vi beskriver nedan ska nu vara åtgärdade. Nu ska bara de gånger du har kvar att rida igen visas. :-)
  • Uppdaterad: 18 MAJ 2017 15:10

Vi har lagt om Xenophon till molntjänst och det är tyvärr numer svårtolkat för dig som kund om du har gånger att rida igen. Vi ser tydligt och exakt antal gånger på ridskolan när vi personal går in men som kund är det mycket otydligt. När du anmäler till igenridning måste du ha gånger kvar att rida för. Om du inte har stenkoll själv så får du ringa på telefontiden och fråga oss. Vi beklagar det här och hoppas att vi kan få ordning på detta snarast.