Privatlektioner för Anna W-T

24 SEP 2016 10:08
Söndagen den 9:e oktober 12.00-16.00 kan du boka privatlektion i dressyr för Anna Westlund-Tholander.
  • Skapad: 24 SEP 2016 10:08

Du kan anmäla dig från och med fredagen den 30:e september. Enklast är via kundinloggningen på hemsidan eller så ringer du på telefontiden. Det är öppet för ryttare på alla nivåer, både på ponny och häst, men du måste kunna göra i ordning din häst själv.

En privatlektion är 30 minuter lång, du värmer upp din häst ca 10-15 minuter innan passet samt skrittar av efter. Pris: 495:-