Pay and jump 25/9

25 AUG 2016 15:41
Pay’n Jump 25/9 för medlemmar i Upplands-Bro Ryttarförening
  • Skapad: 25 AUG 2016 15:41

OBS! På grund av stallbygget kommer vi inte att kunna ta emot några transporter eftersom det inte finns någon parkering. Men kan du ta dig till anläggningen utan transport är du välkommen.

Pris: Lektionshästekipage junior 200kr,

Lektionshäst senior 240 kr,

Privathästekipage 160 kr.

Deltagaravgiften kommer att faktureras i efterskott.

Preliminär första start kl. 12.00.

Vi hjälps åt att bygga fram och ta bort hindren. Återkommer med tidpunkt.

Framridningen kommer att ske i grupper i ridhuset eftersom utebanan inte går att användas.

Anmäl till This is a mailto link

Sista anmälningsdag 21/9.

Meddela hinderhöjd och namn på häst och ryttare (ange 3 önskemål om lektionshäst/ponny)

Slutlig höjd och häst kommer att sättas tillsammans med din ridlärare om du ska rida lektionshäst/ponny. Du måste rida lägst i grupp 2 samt ha rådfrågat din ridlärare innan anmälan.

För lektionshäst/ponny kan du välja mellan 50-90 cm och privathäst/ponny 50-120 cm.

Startlistor och tider kommer att publiceras på UBRFs hemsida under rubriken Tävling /Tävlingar

(https://www.upplandsbroryttarforening.se/Tavling/Tavlingar/)