Mycket besvärligt väglag

09 NOV 2016 11:54
Just nu är busstrafiken inställt i stor del av kommunen pga mycket besvärligt väder. Vi förlänger tiden du kan avbeställa din ridning idag till klockan 14.00.
  • Skapad: 09 NOV 2016 11:54

Det är väldigt mycket snö nu i kommunen, plogbilarna hinner inte med eftersom det fortsätter snöa. Ha bra däck och bil om du kör hit. Ha koll på SLs hemsida, just nu är busstrafiken inställd här.

Du får avbeställa din ridning på 08 582 465 56 fram till 14.00 idag. Var rädda om er.