Höstens ridning startar nu.

17 JUN 2016 15:55
Hästarna är nu på väg tillbaka till ridskolan efter en lång semester. De närmaste dagarna får alla skor samt förbereds inför höstens arbete.
  • Skapad: 17 JUN 2016 15:55

Du kan mjukstarta på våra gratis igångsättningsdagar onsdag-fredag v31.Vi har sedan några dagar med olika kurser, läs mer under Sommarkurser 2016. Du kan anmäla dig via kundinloggningen på hemsidan, ringa till ridskolan 08-582 466 35 eller mejla This is a mailto link.

Onsdagen den 10:e augusti så startar höstterminens ridning.

Varmt välkomna!