Hoppa till sidans innehåll

Hoppträning för B-tränare Katarina Bonde

15 FEB 2019 15:03
På eftermiddagen den 7:e april, em, kommer vi ha en hoppträning för Katarina. Du kan anmäla dig från v9.
  • Uppdaterad: 15 FEB 2019 15:03

Passet har fokus på ryttarnes sits, position, balans, samspel/kommunikation med hästen, lite markarbete och såklart hoppning. 

För att vara med bör du rida i minst grupp 3-4 eller hoppgrupp. Prata med din ridlärare om du undrar något. Ni är 5 i varje grupp och rider 75 minuter per träningspass. Ni hjälps åt att bygga och ta bort hindren. Pris: junior 600:-, senior 700:-, och privatekipage 500:- (+ 80:- om du inte har ridhuskort). Faktureras i efterhand. 

Katarina vill ha fulla grupper. Vi tar oss rätten att ändra och eventuellt  ta bort någon grupp om inte alla platser blir bokade. Du anmäler som vanligt via kundinloggningen på hemsidan eller ringer på telefontiden. Läs nogrannt på beskrivningen så du anmäler dig i rätt grupp.  

Skribent: Agneta Dahllöf
E-post: Adressen Gömd

Har du problem med att logga in så läs  vår Frågor och Svarsida.


 

 

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor. Lägg till Upplands-Bro Ryttarförening som din förening. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favoritklubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 


Postadress:
Upplands Bro RF - Ridsport
Husbyvägen 1 A
19791 Bro

Kontakt:
Tel: 0858246635
E-post: This is a mailto link