Hoppkurs för Katarin Bonde

10 FEB 2017 13:16
Söndagen den 12/3 har vi hoppkurs för B-tränare Katarina Bonde.
  • Skapad: 10 FEB 2017 13:16

Första gruppen börjar rida 15.00 och sedan har vi tre eller fyra grupper beroende på intresse. Du kan anmäla dig via kundinloggningen from måndag 20/2.

Fokus på ryttarens sits, position, balans samt samspel/kommunikation med hästen.

För att vara med bör du rida minst i Grupp 3-4 eller hoppgrupp. Prata med din ridlärare om du undrar något. Ni är max 5 i varje grupp och rider 1 1/4 timme.

Pris: junior 600:-, senior 700:- och privatekipage 450:- (+ridhusavgift 80:- om du inte har ridhuskort). Du faktureras i efterhand.

Varmt välkomna!