Häst och stallkurs

24 FEB 2017 12:01
För barn födda -09 och äldre som står på kö för ridning ordnar vi en ”Häst- och stallkurs”. Passa på att komma hit till ridskolan och lära dig om hästarna och stallet.
  • Skapad: 24 FEB 2017 12:01

Fredag 3/3 ( sportlov ) kl. 13.30-15.00.

Kursen är gratis men vi vill att du anmäler dig så att vi vet hur många som kommer. Anmäl på telefon 08-582 466 35 eller mail This is a mailto link. Självklart går det bra att anmäla och vara med även om du inte står i kö men är nyfiken och vill komma hit.

Rid-/ungdomsledare Mikaela Orsin tar hand om er. Oömma  ( varma ) kläder då ni kommer att vara i stallet.

Välkomna!