Årsmöte

10 JAN 2017 10:59
Årsmötet kommer att hållas söndag 19/2 kl 18.00 och en föreläsning med hästtema hålls efteråt. Mer information kommer snart!
  • Uppdaterad: 10 JAN 2017 11:51

Hej Medlem,

Välkommen på UBRFs årsmöte som kommer ske söndag den 19:e februari kl 18.00 i föreningens kafeteria.

Efter årsmöte kommer gästföreläsare att ge en inblick i ridning, ur ett för de flesta annorlunda perspektiv.

Mer information kopplat till årsmötet kommer att delas på hemsidan under januari.

Förslag (motion) från enskild medlem att tas upp till behandling på årsmötet skall skriftligen vara styrelsen tillhanda (This is a mailto link) senast tre veckor före årsmötet.