Vuxen i stallet som hjälper barn och ungdomar tillrätta...

18 APR 2013 21:53
Nu drar vi igång projektet Öppet Stall. Fredagar 14.00-18.00 och lördagar 10.00-14.00.
  • Skapad: 18 APR 2013 21:53

Under projektets öppettider kommer det att finnas en vuxen ledare i stallet som ansvarar för att hjälpa barn och ungdomar att finna sig tillrätta i miljön. Projektet riktar sig främst till barn och ungdomar som inte är medlemmar i UBRF men vill prova på hur det är att vara i stallet. Ledaren kommer verkar för att alla ska känna sig välkomna och hitta gemenskap i stallet.

Välkoma till UBRF