Vi slutar helt med kontantar.

11 MAJ 2016 10:26
För att underlätta för dig som kund samt göra vårt arbete säkrare upphör vi nu med all kontantbetalning.
  • Skapad: 11 MAJ 2016 10:26

Den vanliga ridningen, medlemsavgiften och liknande faktureras som vanligt. Om du köper tex ett märke eller betalar för en ledlektion gör du det nu med IZettle (bankort) eller så använder du Swish.

Upplands-Bro Ryttarförenings Swish nummer är 123-290 46 70. Fråga vad du ska skriva för meddelande; ledlektion, märke óch så vidare. Viktigt att du visar upp betalningen i mobilen.

Tack för hjälpen!