Stora sommar-släppet!!!

10 JUN 2013 22:37
Välkommen att titta på släppet av våra hästar på sommarbetet den 17:e juni. Här får du veta mer!
  • Skapad: 10 JUN 2013 22:37

Hästarna släpps vid Hällkana (Roligheten) http://kartor.eniro.se/m/91Vxg

Om du kör bil så parkerar du vid stora parkeringen och går sista biten. Det tar en stund att gå. Om du cyklar är det viktigt att du ställer undan cykeln en bit upp i skogen så att hästarna inte kan trassla in sig i den.

Vi rider iväg 18.00 från ridskolan och släpper hästarna ca 19.00. Var i god tid eftersom vi släpper hästarna när vi är framme, oavsett vad klockan är.

Snälla respektera våra regler som grundar sig på säkerhet för er som åskådare, oss som släpper samt hästarna.

Ta INTE med dig hunden med till hagen!

Det finns möjlighet att handla fika nere vid hagen.

Hjärtligt välkomna!