Stöd oss genom Svenska Spel

07 NOV 2012 22:56
Bäste supporter! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel!
Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor!
  • Uppdaterad: 08 NOV 2012 22:46

Du har säkert sett, läst eller hört om Svenska Spels satsning SVEA, som delar ut 50 miljoner kronor årligen till svensk idrott. Det unika med SVEA är att alla som spelar hos Svenska Spel med Spelkortet är med och bestämmer till vilka klubbar pengarna ska gå. Nu är satsningen i full gång och vi är med! Välj oss som den klubb du vill att pengarna ska gå till. Du gör det i din spelbutik, på svenskaspel.se/svea eller genom att ringa deras kundservice på 0770-111111.

Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotboll- och friidrottsklubben...

Ditt stöd betyder mycket!

Du kan också klicka på annonsen nedan.