Smitta i grannstall.

12 DEC 2015 12:52
Kvarka är konstaterad i ett stall nära oss. Vi stänger därför vårt stall och ridhus för hästar utifrån. Ridundervisningen pågår som vanligt och våra hästar är friska. Byt kläder och duscha innan du kommer från ett annat stall till oss.
  • Uppdaterad: 16 DEC 2015 11:03

Kvarka är en mycket smittsam sjukdom och besvärlig att få in. Vi stänger därför vårt stall för hästar ut och in.

Om du går mellan stall så duscha och byt till rena kläder.

Vi håller stängt till efter trettonhelgen, 7 januari, till en början.

Vi är ledsna för det merarbete det här medför för er som rider på fler ställen samt er med privathästar som inte kan använda ridus/ridbana.

Tack för er hjälp och förståelse.

Agneta Dahllöf/ Ridskolechef

Maria Brindevi/ Ordförande