”Prova på-kurs” för vuxna nybörjare

12 JUN 2014 22:08
Söndag 24 augusti mellan klockan 9.00 och 13.00 har vi en kurs för dig som vill prova på det här med hästar och ridning. Du kanske har varit med dina barn här och nu vill prova själv!
  • Skapad: 12 JUN 2014 22:08

I kursen ingår teori, praktiskt i stallet tex borstning, sadling, tränsning och du får prova på att rida.

Inga förkunskaper krävs. Hjälm och ev säkerhetsväst finns att låna. ”Mjuka” byxor och bra skor / stövlar med klack är bra.

Kursen är för vuxna ( ungdomar Ok från ca 15 år ). Maxvikt 90 kg ( med kläder )

Kostnad 400:-

Anmäl på ridskolans kontor, tel. 08-582 466 35 eller mail This is a mailto link.

Välkommen med frågor eller med din anmälan.

Upplands-Bro Ryttarförening