Programridning 11 september

23 AUG 2016 11:52
PROGRAMRIDNING FÖR CHARLOTTE FRISCH
  • Skapad: 23 AUG 2016 11:52

Söndag den 11 september har du möjlighet att träna dressyrprogram för Charlotte Frisch.

Tanken är att du själv rider fram din häst/ponny i ca 20 minuter. Därefter har du 20 minuter med Charlotte för programridning och feedback.

Vi börjar dagen kl. 9.00 och håller på i ca 6 timmar vilket innebär att du ska vara beredd att rida någon gång under dagen. Tider för alla ekipage publiceras fredag den 9 september.

Du kan välja att träna på följande program: LC:1, LC:2, LB:1 samt LA:1.

Du anmäler dig på hemsidan där du även önskar tre hästar/ponnys som du kan tänka dig att rida.

• Du ska rida i lägst grupp 3.

• Max antal ekipage: 18 st

• Pris: 400:-/ekipage. Faktureras i efterskott.

OBS! Pga av lampbyte i ridhuset reserverar vi oss för att träningen KAN komma att ställas in. Detta meddelas senast den 9 september.

Har du frågor kring detta är du välkommen att maila till Elisabet Domberg på This is a mailto link.

Välkommen med din anmälan!