Privatsektionsmöte på Torsdag

17 AUG 2014 19:57
Nu på Torsdag 21 Augusti 19.00 är det vårt andra privatsektionsmöte i Säbyholmsrummet på Ridskolan. Vi följer upp förra mötet och diskuterar vidare vilka aktiviteter vi vill arrangera framöver.
  • Skapad: 17 AUG 2014 19:57

Första mötet var 17 Juni och anteckningar från det mötet hittar du på hemsidan www.ubrf.se under Privatsektion. Punkter att diskutera är bland annat; Föredragsförslag, Kommande Clinic, Sektionens namn, Lag anmälan för 2015, förslag avsuttna aktiviteter, uppföljning föregående möte

Anmäl dej gärna till vårt nyhetsbrevet om du vill ha all information i framtiden.

Välkomna!