Nytt Stall?

21 NOV 2012 16:42
Sveriges radio P4 gick idag ut med att Upplands-Bro Ryttarförening ska få ett nytt stall.

• Skapad: 21 NOV 2012 16:42

Sveriges radio P4 gick idag ut med att Upplands-Bro Ryttarförening ska få ett nytt stall (http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=5352778).

Vi är såklart superglada och förväntansfulla över detta men vill ändå förtydliga att rent formellt ska hela budgetförslaget presenteras vid Kommunfullmäktigemöte den 29:e november, men alla intressenter har redan givit sitt samtycke under processens gång och står bakom förslaget, så förväntningarna är att förslaget ska godkännas vid röstningen. Därefter ska protokollet justeras i veckan efter och om inga protester har inkommit innan dess så anses förslaget ha klubbats igenom.

Så nu håller vi tummarna!