Hoppa till sidans innehåll

Nytt Stall?

21 NOV 2012 16:42
Sveriges radio P4 gick idag ut med att Upplands-Bro Ryttarförening ska få ett nytt stall.

Vi är såklart superglada och förväntansfulla över detta men vill ändå förtydliga att rent formellt ska hela budgetförslaget presenteras vid Kommunfullmäktigemöte den 29:e november, men ...
  • Skapad: 21 NOV 2012 16:42

Sveriges radio P4 gick idag ut med att Upplands-Bro Ryttarförening ska få ett nytt stall (http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=5352778).

 

Vi är såklart superglada och förväntansfulla över detta men vill ändå förtydliga att rent formellt ska hela budgetförslaget presenteras vid Kommunfullmäktigemöte den 29:e november, men alla intressenter har redan givit sitt samtycke under processens gång och står bakom förslaget, så förväntningarna är att förslaget ska godkännas vid röstningen. Därefter ska protokollet justeras i veckan efter och om inga protester har inkommit innan dess så anses förslaget ha klubbats igenom.

 

Så nu håller vi tummarna!

Med vänlig hälsning

Styrelsen

Har du problem med att logga in så läs  vår Frågor och Svarsida.


 

 

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor. Lägg till Upplands-Bro Ryttarförening som din förening. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favoritklubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 


Postadress:
Upplands Bro RF - Ridsport
Husbyvägen 1 A
19791 Bro

Kontakt:
Tel: 0858246635
E-post: This is a mailto link