Ny ridskolechef

24 OKT 2013 22:49
Lina Berglund blir ny ridskolechef i UBRF från den 1a december 2013 i stället för Charlotte Frisch som valt att anta nya utmaningar.
  • Skapad: 24 OKT 2013 22:49

Lina Berglund har lång erfarenhet som chef både i och utanför hästvärlden, senast som stallchef i Täby Ryttarcenter. Hon har också arbetat som instruktör på flera ridskolor. Många av er känner säkert igen Lina då hon varit dressyrdomare hos oss några gånger.

Lina bor i Bromma med sin familj som består av sambo, två barn och hund. Stoet Didi som Lina tävlar i dressyr följer med till Upplands-Bro.

Ett stort Tack till Charlotte för fina insatser och Varmt välkommen till Lina!

Med vänlig hälsning Styrelsen