Nu säljer vi Newbody!

29 AUG 2013 21:41
Upplands-Bro Ryttarförening säljer Newbody klädprodukter. Målet är att kunna rusta upp ridhusbotten
  • Skapad: 29 AUG 2013 21:41

Var med och stöd vår ideella förening!

Katalogen finns i entrén till ridskolan eller titta online på www.newbody.se i katalog nr 6. Maila din beställning till This is a mailto link eller ge din beställning till någon som står och säljer i entrén.

Sista beställningsdag 22/9

Utlämning och betalning av varor v 41-42 i entrén.

Vill du vara med och sälja?

Kontakta mig på This is a mailto link. Ange namn, e-post, telefon och när du rider så hör jag av mig.

PS. Förra hösten fick vi in lite drygt 11 000 kr till ny ridhusbotten. Men arbetet fortsätter… J