Meddelande till ryttare i Påskdressyren

01 APR 2015 13:06
Meddelande till ryttare Påskdressyr 150403
  • Skapad: 01 APR 2015 13:06

• ·         Framridning sker utomhus på ridbanan. Två ekipage får vara i collecting ring under pågående ritt. (Räkna med 30-40 min framridning) Dörrarna kommer att stå öppna för att underlätta in/utsläpp.
  • ·         Prisutdelning (2 placerade, Lätt B, 4 placerade, Lätt C) och diplom/rosettutdelning efter respektive klass.
  • ·         Du som ridskoleryttare kollar noga vad du fått för funktionärsuppdrag.
  • ·         Du måste inte vara tävlingsklädd (hel och ren räcker) men du får gärna vara det.
  • ·         Alla tider (utom första start) är ca-tider. Du kan alltså komma att starta något tidigare eller senare. Håll koll på hur det ligger till.
  • ·         Frågor??  Prata med någon som varit med förr eller med personalen.

Viktigast av allt! Ha roligt!!!