Maskeradhoppning

29 DEC 2014 22:54
Här är startlista och ryttarmeddelande. Kl. 10.00 innan första start kommer vi att dela ut årets utmärkelser som vi brukar göra på Lucia, tex årets Skötare. Cafeterian är öppen. Väälkomna!
  • Uppdaterad: 30 DEC 2014 12:40

Meddelande till ryttare  Show & Maskeradhoppning  31/12-14

• Samling senast 8.30 då Klass 2  ( 70 cm ) lektionsryttare bygger banan. Övriga ok att hjälpa till med banan annars förbereda sina hästar. Kort samling  ALLA ca 9.15 för information och att gå banan.
  • Kl. 10.00 innan första start kommer vi att dela ut årets utmärkelser som vi brukar göra på Lucia, tex årets Skötare.
  • CD-skivor med musik etc lämnas till Lars ( ljudansvarig ) vid domarbordet på läktaren från ca 9.00. Märk skivor och skriv gärna ner ev instruktioner om ert framträdande / er ritt.
  • Prova ev utklädningssaker noga på hästarna innan så att det passar och att dem inte blir rädda. OM ni lindar ben vill jag att ni kollar med mig och att ni tejpar lindorna!
  • Godkänd ridhjälm obligatoriskt och säkerhetsväst om möjligt.
  • Framridning och framhoppning i fyra startgrupper i ridhuset. Privathästar får självklart rida fram även ute.
  • Lektionsryttare är funktionärer på banan de flesta av er i en startgrupp när ni inte själva rider.
  • Bedömning i hoppningen är Bed. A  Clear Round, rosett vid felfri ritt.
  • Maskeradtävlingen döms av en  Maskeradhoppningsjury! Rosett till de tre bäst placerade i varje klass.
  • OBS! Det är ok att tävla i Maskeradtävlingen tillsammans men att hoppa varsin enskild ritt i hopptävlingen. Säg till i så fall, nu utgår jag ifrån att ni även hoppar i era ”par” och tävlar tillsammans med en start- och målgång.
  • Viktigt att ni håller god ordning på er och era saker under dagen. Efter alla har ridit tar vi bort banan tillsammans. ( Klass 1, 50 cm ryttarna ) Diplom- och Prisutdelning i ridhuset, alla stannar kvar!
  • Cafeterian är öppen under förmiddagen.
  • Jag kan behöva ytterligare funktionärer, säg till om du vill hjälpa till med något.
  • Välkomna till årets roligaste tävling!

Elisabet

Maskeradhopptävling 31/12-2014  Startlista - uppdaterad 20141230 12:40