Hoppa till sidans innehåll

Körträning för Carina Mattsson 28 december

19 DEC 2014 18:30
Söndag förmiddag 28 december ordnar privatsektionen körträning med egen häst för Carina Mattsson, B-tränare körning. I mån av plats är det också möjligt att tömköra.
  • Skapad: 19 DEC 2014 18:30

CarinaCarina har även hon en lång bana bakom sig som kusk  och tävlat med enbet och par med flertalet placeringar. Är licencierad B-tränare i körning. ​Carina har även hon en lång bana bakom sig som kusk och tävlat med enbet och par med flertalet placeringar. Är licencierad B-tränare i körning. ​

Planen är ca 40 minuters pass ett körekipage i taget. Tömkörning är man två som delar ett pass. Carina är licencierad B-tränare i körning och har en lång bana bakom sig som kusk och tävlat med enbet och par med flertalet placeringar.

Kostnad:
Körning Medlem 500kr ej medlem 550kr
Tömkörning Medlem 300kr ej medlem 350kr

Frågor och anmälan till Lars This is a mailto link

Har du problem med att logga in så läs  vår Frågor och Svarsida.


 

 

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor. Lägg till Upplands-Bro Ryttarförening som din förening. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favoritklubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 


Postadress:
Upplands Bro RF - Ridsport
Husbyvägen 1 A
19791 Bro

Kontakt:
Tel: 0858246635
E-post: This is a mailto link