Kaféet

06 MAR 2014 10:50
Vi välkomnar Kerstin Timander som ny entreprenör i vårt mysiga kafé.
Kerstin upp portarna 1a April och sortimentet kommer att vara liknande som tidigare.
Vi tackar Carolin så mycket för den här tiden och önskar lycka till med nya utmaningar.
Till er som köpt "melliskuponger" av Carolin, så behöver ni nyttja dom innan Carolin stänger.
Vad det gäller ridshopen så finns planer på att öppna den i ny regi men den kommer inte att öppna redan den 1a april. Mer information kommer under våren.
  • Uppdaterad: 06 JUN 2014 10:20

Skribent: Lina Berglund