Har du gruppönskemål inför hösten 2016?

11 MAJ 2016 16:08
Vi har just nu väldigt många som vill börja rida hos oss. Det är roligt men förpliktigar.
  • Skapad: 11 MAJ 2016 16:08

Vi vill försöka bereda plats för så många nya ryttare som möjligt men samtidigt ta väl hand om våra medlemmar sedan tidigare.

Om du har önskemål om att byta grupp, rida fler gånger i veckan och liknande, kontakta oss snarast.

Prata med din ridlärare, ring på vår teltid vardagar 12.30-13.30 samt tisdagar 16.30-17.30 eller mejla This is a mailto link

Tack för din hjälp.