Grönt kort kurs

10 JAN 2014 23:18
Nu kör vi igång ”Grönt kort-kursen” för juniorer upp tom 18 år (vuxna välkomna men ni kan gå en kortare kurs eller bara avlägga prov).
Start: Lördag 18 januari kl. 14.00 - 17.00, sen fortsätter vi på lördagar 25/1, 1/2, 8/2 och 15/2.
  • Skapad: 10 JAN 2014 23:18

Obligatorisk närvaro på alla tillfällen. Giltig frånvaro kan eventuellt tas igen med uppgifter att lösa hemma.

I kursavgiften ingår en bok, annat material samt registreringsavgift för Grönt kort.

Kursavgift: 500:- för medlem i Ubrf. Ej medlem betalar 700:-  ( = ingår medl.avgift  junior 2014 ) Ni blir fakturerade i efterhand.

Gå gärna in på www.ridsport.se och läs om Grönt Kort före första kurstillfället.

Ni som anmält intresse på ridskolan är anmälda. Meddela om du inte tänker gå kursen.

Övriga som vill anmäla gör det på mail This is a mailto link dit ni även kan skicka andra frågor.

Kursledare: Elisabet Zillén, Lena Erdhage mfl.

Välkomna!